Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını saçını kestirmiş görmek

Rüyada başkasını saçını kestirmiş görmek

Rüyada başkasını saçını kestirmiş görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada başkasını saçını kestirmiş gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek, destek olmak veya asistanlık yapmak isteyen kişiler olsa da, nereden başlayacaklarını bilemiyor olabilirler.

Rüyada saçını kestirememek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada saç kestirip boyatmak çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işaret eder.

Rüyada kadının saç kestirmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına işarettir.

Rüyada kısa saç kestirdiğini görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kızının saçını kestirmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuaförde saç kestirmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına işaret eder.

Rüyada birinin saç kestirdiğini görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments