Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestirirken ağlamak

Rüyada saç kestirirken ağlamak

Rüyada saç kestirirken ağlamak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, diplomalarının artacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada saç kestirirken ağlamak gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Rüyada saç kestirmek ve ağlamak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına tabir olunur.

Rüyada saç kestirip ağlamak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, masraflarının azalacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada saç kestirirken ağlamak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, bir uzmana başvurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçını kestirdiğini görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kızı olanların da gelin edeceğine alamet eder.

Rüyada uzun saç kestirmek büyük başarıya ulaşılacağına, haram mal yiyip içeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin saçını kestirmiş görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments