Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tesbih çekmek

Rüyada siyah tesbih çekmek

Rüyada siyah tesbih çekmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, maddi durumunun düzeleceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada siyah tesbih çekmek gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın veya işlerinizin acilen yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Rüyada siyah tesbih çekmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tesbih çekmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada namazda tesbih çekmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakla tesbih çekmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada namazdan sonra tesbih çekmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına delalettir.

Rüyada namaz kılmak tesbih çekmek duygularının karşılık göreceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada camide tesbih çekmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, dertlerin son bulacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına inanılır.

Rüyada tesbihle salavat çekmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments