Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah nişan elbisesi giymek

Rüyada siyah nişan elbisesi giymek

Rüyada siyah nişan elbisesi giymek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah nişan elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Rüyada siyah nişan elbisesi giymek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanda siyah elbise giymek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işarettir.

Rüyada siyah nişan elbisesi görmek haklılığının anlaşılacağına, hidayete ereceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işarettir.

Rüyada kirmizi nişan elbisesi giymek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz nişan elbisesi giymek idealist davranacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sağlığının geri geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe nişan elbisesi giymek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine alamet eder.

Rüyada nişan elbisesi giymek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments