Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanda siyah elbise giymek

Rüyada nişanda siyah elbise giymek

Rüyada nişanda siyah elbise giymek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, parasının ve malının da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada nişanda siyah elbise giymek gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Rüyada nişanda siyah elbise giymek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada siyah nişan elbisesi giymek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, daha çok çalışılacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına işarettir.

Rüyada siyah nişan elbisesi görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan elbisesi giymek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalettir.

Rüyada kirmizi nişan elbisesi giymek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, korkularının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz nişan elbisesi giymek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada pembe nişan elbisesi giymek ikisinin de çok rahat edeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments