Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah nişanlık giymek

Rüyada siyah nişanlık giymek

Rüyada siyah nişanlık giymek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yapmadan önce karşı tarafın sözlerinizi nasıl anlayabileceği üzerine detaylı düşünmenizde fayda var.

Rüyada siyah nişan elbisesi giymek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine inanılır.

Rüyada nişanda siyah elbise giymek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah nişanlık giymek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, büyüleyeceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çok para kazanacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah nişan yüzüğü görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına yorulur.

Rüyada siyah nişan elbisesi görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, hasta ise iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada bordo nişanlık giymek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalettir.

Rüyada gelinlik nişanlık giymek kendine olan güvenin tazeleneceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments