Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan kıyafeti giydiğini görmek

Rüyada nişan kıyafeti giydiğini görmek

Rüyada nişan kıyafeti giydiğini görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, huzurunun yerine geleceğine, kazancın daha da arttırılacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, malların çoğalacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada nişan kıyafeti giydiğini gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Rüyada nişan kıyafeti giydiğini görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, sağlığından olacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada nişan kıyafeti giymek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, rahat erileceğine delalet eder.

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalettir.

Rüyada nişan kıyafeti görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada nişan kıyafeti almak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan kıyafeti bakmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

Rüyada ölü kıyafeti giymek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul kıyafeti giymek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments