Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah nehir görmek

Rüyada siyah nehir görmek

Rüyada siyah nehir görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, kendisini işine veremeyeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına inanılır.

Rüyada siyah nehir gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada siyah nehir görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada nehirden balık tutmak güzel günlerine gölge düşeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirde kayıkla gezmek yaşamının tazeleneceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehirden geçmeye çalışmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada kirli nehir görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dere nehir görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işaret eder.

Rüyada nehir kenarında durmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada duru nehir görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments