Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirden balık tutmak

Rüyada nehirden balık tutmak

Rüyada nehirden balık tutmak sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, namının yürüyeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, istediklerini elde edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, sorunlarını teker teker aşacağına delalet eder.

Rüyada nehirden balık tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olaylarına kışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Rüyada nehirde balık tutmak Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına inanılır.

Rüyada nehirden balık tutmak hayatının da zorlaşacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine alamet eder.

Rüyada nehir balık görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada nehirden balık yakalamak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde büyük balık görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, güçten düşeceğine rivayet eder.

Rüyada nehir içinde balık görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada nehirde balık yakalamak dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehirde yüzen balıklar görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, yeni kararlar alınacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments