Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli nehir görmek

Rüyada kirli nehir görmek

Rüyada kirli nehir görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kirli nehir gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada kirli nehirde yüzmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kirli nehir görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan bir nehir görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada hızlı akan nehir görmek bir süre belini doğrultamayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada nehir köprü görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada nehirden atlamak huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada nehirde insan görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş nehir görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments