Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mumlar görmek

Rüyada mumlar görmek

Rüyada mumlar görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, feraha ereceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, işlerin sarpa saracağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mumlar gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde etmek için bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada pasta üstünde mum görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yükseldikçe yükseleceğine delalettir.

Rüyada sönük mum görmek ayrılanların birleşeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilek mumu görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mum görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, kazancında artış olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mum görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, adım atarken çok zorlanacağına, iş hayatında rahat edileceğine delalettir.

Rüyada mum yakıldığını görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni mum görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara mum dikmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, geçineceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments