Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı mum görmek

Rüyada sarı mum görmek

Rüyada sarı mum görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada sarı mum gördüyseniz:

  • Plan, proje ya da programlarınızın istediğiniz şekilde ilerleyebilmesi için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekebilir.

Rüyada sarı mum görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada mumlar görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk mum görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada mumu yakmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yanlışlara düşeceğine işarettir.

Rüyada camide mum yakmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Rüyada mum görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yeni mum görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan mum görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments