Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta üstünde mum görmek

Rüyada pasta üstünde mum görmek

Rüyada pasta üstünde mum görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada pasta üstünde mum gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek gelecekte sizin için faydalı kişilerle tanışabilir veya faydalı olabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Rüyada pasta üstünde mum görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, içebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaş pasta ve mum görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pasta ve mum görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada pastaya mum dikmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına inanılır.

Rüyada pastanın üzerinde mum görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğum günü pastası ve mum görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına işaret etmektedir.

Rüyada pasta mumu yakmak rahata kavuşacağına, mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Rüyada mumlu pasta görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments