Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mum yakıldığını görmek

Rüyada mum yakıldığını görmek

Rüyada mum yakıldığını görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mum yakıldığını gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler veya kafa karıştıran işaretler sizi zor bir yola sokabilir.

Rüyada mum yakıldığını görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ele kına yakılmak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada yakılmaya çalışılmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran yakıldığını görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalet eder.

Rüyada ateş yakıp su ısıtmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçına kına yakılmış görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, insanlara iş öğreteceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments