Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde mücevher bulmak

Rüyada yerde mücevher bulmak

Rüyada yerde mücevher bulmak sorunların gittikçe artacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, borçlarını bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerde mücevher bulmak gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi sabote edebilirsiniz.

Rüyada yerde mücevher bulmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada yerden mücevher toplamak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada mücevher kolye görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, fakirleşeceğine yorulur.

Rüyada mücevher yüzük görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine yorulur.

Rüyada parlak mücevher görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işarettir.

Rüyada değerli mücevher görmek projenin gerçekleştirileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın mücevher görmek kısmetin kapanacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada hediye mücevher almak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments