Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek balığı görmek

Rüyada melek balığı görmek

Rüyada melek balığı görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, çok para kazanacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada melek balığı gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizin lehinizedir.

Rüyada melek balığı görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada melek olmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada meleği insan suretinde görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada melekten haber almak sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melekle öpüşmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada azrail meleğini görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin melek görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kişinin yasa düşeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada melek doğurmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments