Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın suretinde melek görmek

Rüyada kadın suretinde melek görmek

Rüyada kadın suretinde melek görmek güzel haberler alınacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, halsizleşeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada kadın suretinde melek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle tanışmanız olasıdır.

Rüyada kadın suretinde melek görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan suretinde melek görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek suretinde melek görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına delalettir.

Rüyada meleği insan suretinde görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, ihanete uğrayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına işarettir.

Rüyada azraili kadın suretinde görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan suretinde üç harfli görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işarettir.

Rüyada kendi suretini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına tabir olunur.

Rüyada insan suretinde cin görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments