Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah muhabbet kuşu görmek

Rüyada siyah muhabbet kuşu görmek

Rüyada siyah muhabbet kuşu görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, bir bebek sahibi olacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Şimdilik müdahale etmemekte fayda var.

Rüyada siyah muhabbet kuşu görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz muhabbet kuşu görmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, içinin ferahlayacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuş görmek kararlarına saygı duyulacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine inanılır.

Rüyada birçok muhabbet kuşu görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, çok büyük adımlar atacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek kazancın düşeceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments