Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati bulmak

Rüyada kol saati bulmak

Rüyada kol saati bulmak geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, depresyona gireceğine, işinde de hep başarılı olacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, kazancın gittikçe azalacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kol saati bulmak gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada kol saati bulmak gülen yüzünün de solacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kol saat leri bulmak girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Rüyada yerde kol saati bulmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saat bulmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine alamet eder.

Rüyada kol saati bulduğunu görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, büyük adımlar atacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna delalettir.

Rüyada bayan kol saati bulmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kol saati bulmak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada eski kol saati görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments