Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiklerini kopardığını görmek

Rüyada kirpiklerini kopardığını görmek

Rüyada kirpiklerini kopardığını görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kirpiklerini kopardığını gördüyseniz:

  • İlginç fikirler üretebilirsiniz.

Rüyada uzamış kirpik görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpik çıkartmak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada kirpiğin uzamasını görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada kirpiklerini uzun görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet eder.

Rüyada uzun kirpikler görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kirpikleri dökülmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine inanılır.

Rüyada kirpik dökülmesi görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kirpik kılı görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments