Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kirpi görmek

Rüyada siyah kirpi görmek

Rüyada siyah kirpi görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, maddi durumunun düzeleceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada siyah kirpi gördüyseniz:

  • Sağduyulu önerileriniz destekleri arttırabilir.

Rüyada siyah kirpi görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, malında azalmaya, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına işarettir.

Rüyada evin içinde kirpi görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpi kovalamak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet eder.

Rüyada kirpi eti görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada dikensiz kirpi görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpi görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına işarettir.

Rüyada kirpi yemek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, zamanının boşa gideceğine delalettir.

Rüyada evde kirpi görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments