Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpi eti görmek

Rüyada kirpi eti görmek

Rüyada kirpi eti görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada kirpi eti gördüyseniz:

  • Dış desteğe gerek duymayacağınız iş veya alanlarda ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada kirpi eti yemek dinde olgunlaşacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, başarı kaydedeceğine yorulur.

Rüyada kirpi eti görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kirpinin ısırdığını görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işarettir.

Rüyada kirpi görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalettir.

Rüyada siyah kirpi görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada evin içinde kirpi görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kirpi yavrusu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada oklu kirpi görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments