Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilim dokumak

Rüyada kilim dokumak

Rüyada kilim dokumak ihanet göreceğine, aşık olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine yorulur.

Rüyada kilim dokumak gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizin gerçekleşebilmesi için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada kilim dokumak aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada örgü dokumak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı halı dokumak kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, haneye dertlerin gireceğine  alamet eder.

Rüyada çul dokumak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz halı dokumak vefasızlık ve nankörlük göreceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dantel dokumak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada halı dokumak şansının bir ömür yaver gideceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasır dokumak yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, ağzının tadının bozulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments