Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolona kemer takmak

Rüyada pantolona kemer takmak

Rüyada pantolona kemer takmak can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolona kemer takmak gördüyseniz:

  • Yarın herşeye farklı bakacaksınız.

Rüyada pantolona kemer takmak kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolon ve kemer görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada kemerli pantolon görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına yorulur.

Rüyada pantolon kemeri görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada bele kemer takmak büyük maddi kayıp verileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birine kemer takmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kemer takmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kemer takmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments