Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kemer taktığını görmek

Rüyada siyah kemer taktığını görmek

Rüyada siyah kemer taktığını görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına inanılır.

Rüyada siyah kemer taktığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimselerden kötü muamele görebilir,iş konusunda tersliklerle karşılaşabilirsiniz.Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada siyah kemer taktığını görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kemer taktığını görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kemer takmak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kemer görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah deri kemer görmek dualarının gerçekleşeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada siyah kemer almak güçlükle elde edilecek başarı, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah eşarp taktığını görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına işaret eder.

Rüyada siyah yüzük taktığını görmek kıtlığın meydana geleceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sağlık ve şifa bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments