Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemer görmek

Rüyada kemer görmek

Rüyada kemer görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kemer gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmeseniz de, karşı taraf fazlasıyla gayret göstereceğe benziyor.

Rüyada birine kemer takmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı kemer görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet eder.

Rüyada deri kemer görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, işini en iyi şekilde yapacağına yorulur.

Rüyada pantolona kemer takmak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada kadın kemeri görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, uygulayacağına işaret eder.

Rüyada belinde kemer görmek sorunların üstüste geleceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi kemer görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine yorulur.

Rüyada elbise kemeri görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments