Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kemer almak

Rüyada siyah kemer almak

Rüyada siyah kemer almak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kemer almak gördüyseniz:

  • Açıklık ya da netlik kazandırılması gereken konularda belli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada siyah deri kemer görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kemer almak hayallerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kemer takmak başının derde gireceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kemer taktığını görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kemer görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kıtlığın meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kemerli burun görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada altın rengi kemer görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada elbise kemeri görmek kafa dağıtacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments