Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kefenlendiğini görmek

Rüyada birinin kefenlendiğini görmek

Rüyada birinin kefenlendiğini görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, karısının çok mutlu olacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirerek kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kefende insan görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini kefenle görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefende görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Rüyada bebeği kefende görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada kefen yıkamak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kefenini biçmek takdir toplayacak işler yapacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine delalettir.

Rüyada kırmızı kefen görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini kefenle görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments