Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusunun ısırdığını görmek

Rüyada kedi yavrusunun ısırdığını görmek

Rüyada kedi yavrusunun ısırdığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kedi yavrusunun ısırdığını gördüyseniz:

  • Ekstra mesai, ekstra kredi veya fazladan araştırma veya sorgulama gerektirse bile çalışamlara ara vermemenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kedi yavrusunun ısırdığını görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru köpeğin ısırdığını görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada köpek yavrusunun ısırdığını görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi ısırmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalettir.

Rüyada kedinin ısırdığını görmek musibetlerin yaşanacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments