Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedi öldürmek

Rüyada siyah kedi öldürmek

Rüyada siyah kedi öldürmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, onların güvenini sarsacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada siyah kedi öldürmek gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatli seçmekte fayda var.

Rüyada siyah kediyi öldürmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine inanılır.

Rüyada siyah kedi öldürmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah kedi ezmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına inanılır.

Rüyada siyah şişman kedi görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, hak yolundan ayrılacağına delalettir.

Rüyada siyah kedi görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, zahmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ev kedisi görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kedi ve fare görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments