Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedi kesmek

Rüyada siyah kedi kesmek

Rüyada siyah kedi kesmek kafa dağıtacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, beklenen mirasın alınacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedi kesmek gördüyseniz:

  • Genelde iyimsersiniz.

Rüyada siyah kedi kesmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına inanılır.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada kedinin kafasını kesmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek her şeyin sarpa saracağına, rahat erileceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi eti kesmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kedi kulağı kesmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada kedi tırnağı kesmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına inanılır.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments