Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi eti kesmek

Rüyada kedi eti kesmek

Rüyada kedi eti kesmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, maddi durumunun düzeleceğine, bahtının da çok parlak olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi eti kesmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır içinizi kemiren olaylar aydınlanmaya başlıyor.

Rüyada kedi eti kesmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada kedi tırnağı kesmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kafasını kesmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada kedi kafası kesmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına işarettir.

Rüyada siyah kedi kesmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada kedi köpek kesmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments