Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kulağı kesmek

Rüyada kedi kulağı kesmek

Rüyada kedi kulağı kesmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, en tepkedeki kimse olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, başarı kazanılacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada kedi kulağı kesmek gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler sorun yaratabilir.

Rüyada kedi kulağı kesmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kulak memesi kesmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kulağını kesmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada köpek kulağı kesmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kulak memesini kesmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına inanılır.

Rüyada kulak kılı kesmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine tabir olunur.

Rüyada kulağını kesmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulak kesmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments