Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısıran kedi görmek

Rüyada ısıran kedi görmek

Rüyada ısıran kedi görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ısıran kedi gördüyseniz:

  • Planlar hızlı değişiklikler gerektiriyor.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak hayallere kavuşulacağına, donatacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ısıran kedi görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet eder.

Rüyada kara kedi ısırması görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine alamet eder.

Rüyada siyah kedi ısırması görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kedi ısırması görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, borcunun çok olacağına, yönetici olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ısıran kediyi öldürmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments