Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısıran kediyi öldürmek

Rüyada ısıran kediyi öldürmek

Rüyada ısıran kediyi öldürmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, çaresiz kalacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet eder.

Rüyada ısıran kediyi öldürmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, türlü hoşluklar da yüzünü gösterebilir.

Rüyada ısıran kediyi öldürmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına inanılır.

Rüyada yavru kedi ısırması görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada siyah kedi ısırması görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ısıran kedi görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına işarettir.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi ısırması görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments