Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ve siyah kedi görmek

Rüyada sarı ve siyah kedi görmek

Rüyada sarı ve siyah kedi görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalettir.

Rüyada sarı ve siyah kedi gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli bir kişiden yardım isterseniz, ondan olumlu cevap alabilirsiniz.

Rüyada siyah ve sarı kedi görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı ve siyah kedi görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada evde sarı kedi görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada büyük sarı kedi görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru sarı kedi görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, yeni kararlar alınacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına rivayet eder.

Rüyada kara kediye sarılmak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş sarı kedi görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı yavru kedi görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments