Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedi dövmek

Rüyada siyah kedi dövmek

Rüyada siyah kedi dövmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kedi dövmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada siyah kedi dövmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediye dövmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi dövmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerin ters gideceğine tabir olunur.

Rüyada kedi dövmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kedi köpek dövmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, ayrılanların birleşeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kedi dövmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine yorulur.

Rüyada kedi dövdüğünü görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Rüyada kediyi dövmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments