Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye dövmek

Rüyada kediye dövmek

Rüyada kediye dövmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, en yukarılara çıkacağına işarettir.

Rüyada kediye dövmek gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi birr ilişkiniz olabilir.

Rüyada kara kedi dövmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına işarettir.

Rüyada yavru kedi dövmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi dövmek para kazanmaya, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi dövmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, borç ödemeye, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kedi dövdüğünü görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına yorulur.

Rüyada kediye dövmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kedi dövmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kedi yavrusu dövmek canının ve malının garantide olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments