Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi dövmek

Rüyada kediyi dövmek

Rüyada kediyi dövmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediyi dövmek gördüyseniz:

  • Ortamı sakinleştirmek veya aydınlatmak için söyleyeceğiniz sözler yeterli olmayabilir.

Rüyada kedi yavrusu dövmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, planlarının bozulacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kediyi dövmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalet eder.

Rüyada kedi dövdüğünü görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kediye dövmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi köpek dövmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi dövmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi dövmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada siyah kedi dövmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments