Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi dövmek

Rüyada kedi dövmek

Rüyada kedi dövmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, donatacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, insanlara iyilik yapmaya, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi dövmek gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yol veya yöntem çevreniz ya da çevrenizle ilişkilerinizi etkileyebilir.

Rüyada kediye dövmek canla başla çalışacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi dövdüğünü görmek güzel bir yola çıkılacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada kara kedi dövmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına yorulur.

Rüyada kedi köpek dövmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalettir.

Rüyada kediyi dövmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hak yiyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada siyah kedi dövmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu dövmek hayırlı adımlar atılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, hoşluk içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi dövmek alışveriş yapacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments