Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi dövdüğünü görmek

Rüyada kedi dövdüğünü görmek

Rüyada kedi dövdüğünü görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi dövdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada kedi yavrusu dövmek büyük sıkıntıları olmayacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada kedi dövmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kedi köpek dövmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru kedi dövmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi dövmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, makamını kaybedeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi dövdüğünü görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kediye dövmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, işlerin ters gideceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada kediyi dövmek işlerin kapanacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, adeta havalara uçacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments