Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kedi dövmek

Rüyada yavru kedi dövmek

Rüyada yavru kedi dövmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına alamet eder.

Rüyada yavru kedi dövmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmaktan çekinmeyin.

Rüyada yavru kedi dövmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusu dövmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru köpek dövmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek yavrusu dövmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kedi dövmek bundan da son derece mutlu olacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalet eder.

Rüyada kediye dövmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi köpek dövmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi dövmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments