Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş karanfil görmek

Rüyada kurumuş karanfil görmek

Rüyada kurumuş karanfil görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, geçecek güzel bir ömre, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş karanfil gördüyseniz:

  • Olaylara yenilikçi yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada kurumuş karanfil görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine yorulur.

Rüyada tomurcuk karanfil görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada saksıda karanfil görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, ekmeğinin azalmayacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı karanfil dağıtmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada karanfil baharatı görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanfil ekmek bol nimete kavuşulacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanfil otu görmek güzel günler yaşayacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz karanfil almak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments