Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanfil çiçeği görmek

Rüyada karanfil çiçeği görmek

Rüyada karanfil çiçeği görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada karanfil çiçeği gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle iş birliği içine girebilirsiniz.

Rüyada karanfil çiçeği görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı karanfil almak işlerinin çok açılacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, bedeninin şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanfil baharat görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir demet karanfil görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe karanfil almak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada birinden karanfil almak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz karanfil almak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada sarı karanfil görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, ancak yılmayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments