Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kalem görmek

Rüyada siyah kalem görmek

Rüyada siyah kalem görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulur.

Rüyada siyah kalem gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle eğlenmek için zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada siyah göz kalemi satın almak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kalem çekmek kısmetli kapıların açılacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna yorulur.

Rüyada siyah göz kalemi almak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, sözler sarf edeceğine işarettir.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah dolma kalem görmek güzel ve önemli işler yapacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kalem almak acılarını ve kederlerini içine atacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah keçeli kalem görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, keder yaşayacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments