Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah göz kalemi satın almak

Rüyada siyah göz kalemi satın almak

Rüyada siyah göz kalemi satın almak hoşgörülü biri olunacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, ileri gideceğine, endişelerinin son bulacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bunun farkına varacağına rivayet eder.

Rüyada siyah göz kalemi satın almak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir, yeni kişilerle tanışabilir ya da yeni yerlere gidebilirsiniz.

Rüyada siyah göz kalemi satın almak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, kolaylığa kavuşacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada göz kalemi satın almak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah göz kalemi almak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, aile hayatlarını bozulacağına inanılır.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah göz kalemi görmek kendisine şifa olacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun kalem satın almak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments