Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah keçeli kalem görmek

Rüyada siyah keçeli kalem görmek

Rüyada siyah keçeli kalem görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah keçeli kalem gördüyseniz:

  • Ardından, kendi içinizde bir çözümleme yapıp, doğru duygular beslemeye başlayabilirsiniz.

Rüyada siyah keçeli kalem görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sevinçli haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçeli kalem görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, onu hayallerine kavuşturacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı keçesi görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine inanılır.

Rüyada siyah kalem almak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah dolma kalem görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ve siyah kalem görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments