Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kalem almak

Rüyada siyah kalem almak

Rüyada siyah kalem almak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada siyah kalem almak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki görev, sorumluluk veya yükleri azaltacak planlar yapmanız gerekiyor.

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kalem sürmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah keçeli kalem görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kalem görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek çaresiz durumlarda kalacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada siyah kalem çekmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, kötü ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada siyah dolma kalem görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kalem almak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments