Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah dolma kalem görmek

Rüyada siyah dolma kalem görmek

Rüyada siyah dolma kalem görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine işarettir.

Rüyada siyah dolma kalem gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Rüyada siyah dolma kalem görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolma kalem hediye almak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada dolma kalem almak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işarettir.

Rüyada dolma kalem vermek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, imkânlarının azalacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı dolma kalem görmek büyük sorunlar yaşayacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada dolma kalem görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kalem görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işarettir.

Rüyada siyah kalem çekmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments