Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kadife görmek

Rüyada siyah kadife görmek

Rüyada siyah kadife görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işarettir.

Rüyada siyah kadife gördüyseniz:

  • Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Rüyada siyah kadife kumaş görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Rüyada siyah kadife kutu görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kadife ceket görmek imkânlarının çoğalacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kadife görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine yorulur.

Rüyada siyah kadife pantolon görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına inanılır.

Rüyada siyah kadife elbise görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kadife elbise giymek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, haneden birinin ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadife pantolon görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments